Hem / Aktuellt / Revolutionerande bildkvalitet – Centas fortsätter att investera i beMatrix LEDskin, nu med 1,5 mm pixelbredd!

I en tid där teknisk utveckling är avgörande för att skapa minnesvärda event tar Centas AB ännu ett stort steg genom att investera i 30 kvadratmeter av det banbrytande beMatrix LEDskin-systemet, nu med en pixelbredd på bara 1,5 mm. Detta stärker vår position som ledande inom eventteknik och ger våra kunder fantastiska möjligheter att förvandla sina evenemang till något extra.

Vad är beMatrix LEDskin?

beMatrix LEDskin är ett avancerat, modulärt LED-väggsystem som sömlöst integreras med beMatrix ramstrukturer. Med en imponerande pixelbredd på 1,5 mm erbjuder LEDskin en otrolig detaljrikedom och skärpa. Detta ger oss på Centas AB möjligheten att skapa allt från stora videoväggar till unika sceninstallationer som verkligen fångar ögat och förstärker budskapet.

Fördelar med vår nya investering:

  1. Enastående bildkvalitet: Med 1,5 mm pixelbredd levererar vi kristallklara bilder och video, perfekt för visuellt material som behöver imponera även på nära håll.
  2. Anpassningsbarhet: Det modulära systemet gör att vi kan skapa allt från små installationer till stora videoväggar, skräddarsydda för varje kunds behov.
  3. Sömlös integration: LEDskin integreras perfekt med beMatrix ramstrukturer, vilket ger en fantastisk estetik utan synliga skarvar.
  4. Snabb installation: Trots sin avancerade teknik är LEDskin snabb och enkel att installera, vilket ger mer tid att optimera evenemanget.
  5. Miljövänligt: LEDskin är energieffektivt och hållbart, vilket gör att vi kan erbjuda miljövänliga lösningar utan att tumma på kvalitet.

En investering i framtiden.

Med vår nya investering i beMatrix LEDskin tar vi på Centas AB sikte på framtiden. Vi fortsätter att ligga i framkant av den tekniska utvecklingen och erbjuder lösningar som överträffar våra kunders förväntningar. Nu kan vi skapa ännu mer dynamiska och engagerande upplevelser på alla typer av evenemang.

Boka din nästa eventupplevelse med oss

Vill du använda beMatrix LEDskin med 1,5 mm pixelbredd på ditt nästa evenemang? Kontakta oss på Centas AB idag och låt oss hjälpa dig skapa en oförglömlig visuell upplevelse. Med vår senaste tekniksatsning är vi redo att ta ditt evenemang till nästa nivå. Välkommen till framtiden med Centas.