Mer än 35 år i upplevelsernas tjänst.

 

En mässa, ett event eller en konferens handlar om att presentera upplevelser.

Highlight 1

Att låta människor se, höra och känna det du har att förmedla. Och ju större upplevelsen ska bli, desto större krav ställs på tekniken som förmedlar den.

På Centas har vi ägnat oss åt att presentera budskap och skapa upplevelser i mer än 35 år. Det gör oss till Sveriges äldsta företag i bild och ljuduthyrningsbranschen. Idag erbjuder vi konsultation, uthyrning och försäljning av AV- och IT-utrustning inför utbildningar, konferenser, mässor, kick-offer och bolagsstämmor.

Med åren har vi skaffat oss en svårslagen erfarenhet av hur man bäst kombinerar och använder tekniken för att åstadkomma den bästa presentationen. Oavsett om det handlar om en mindre demonstration eller en internationell konferens för flera tusen personer. Vi har egna kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vårt arbetsfält täcker hela världen, så vi finns där du behöver oss.

 

Våra verksamhetsgrenar

 

Fyra sladdar och en projektor, eller ett komplett team med mobil studio?

Med ålderns rätt vågar vi säga att ingen kan mäta sig med våra kunskaper. Vi har ansvarat för både små och stora evenemang och våra tekniker har lång och gedigen erfarenhet. Vi vet vad som behövs. Därför kan du vara tryggt förvissad om att du får den bästa lösningen för din presentation. Oavsett om du vill hyra en enstaka komponent, eller vill ha hjälp med ett stort arrangemang.

Vi har delat in vår verksamhet i fyra delar för att kunna erbjuda väl anpassade lösningar. Dessa är Konferenser, Mässor, IT och Broadcast. Alla med sina specifika behov och förutsättningar - precis som våra kunder. Hör av dig och berätta om dina.

 

Konferenser

 

Pep-talk med säljarna eller live-debatt mellan fyra kontinenter?

En konferens kan onekligen ha många ansikten och därmed ställa olika krav på den teknik som behövs. Kanske också på hur materialet som ska presenteras ser ut - vilken lokal som är bäst lämpad. Det kanske behövs speciellt ljus och ljud, till och med specialskriven musik vid vissa givna tillfällen. Några av deltagarna kanske befinner sig på andra sidan jorden, men ska ändå kunna delta aktivt.

Vilken sorts konferens du än vill bjuda in till, kan vi hjälpa dig att göra den till en stor upplevelse. Tekniken har vi. Kunskapen att få den att göra underverk likaså.

 

Mässor

 

Stativ med hylla för tv-apparat, eller full videovägg med nät-uppkoppling?

På en mässa är det gott om upplevelser och människor. Besökarna på mässan är där för att de är intresserade av ämnet. Men det är många som vill ha deras uppmärksamhet. Vill du fånga den och också behålla intresset medan du presenterar ditt budskap, gäller det att tänka efter före. Att använda rätt teknik på rätt sätt för att bryta igenom bruset och märkas i mängden.

Vi kan hjälpa dig att hamna i rätt belysning. Tillsammans tar vi fram en lösning som skapar de bästa förutsättningarna för dig att möta dina kunder och som dessutom är enkel att hantera under mässdagarna, så att du kan använda tiden på rätt sätt.

 

IT

 

Besöksregistrering eller direktsändning via Internet i realtid?

IT står för Informations-Teknologi - alltså den teknik som behövs för att sprida information. Begreppet rymmer så vitt skilda saker, som registrering och uppföljning av mässbesökare, till de mest sofistikerade lösningarna för att låta människor jorden över följa en och samma demonstration samtidigt. Vi har genom åren utvecklat våra egna system och produkter. Därför kan vi också erbjuda lösningar som verkligen fungerar när det gäller. Vi har helt enkelt tagit fram sådant vi själva saknat.

 

Broadcast

 

Unplugged i Dublin eller studiokvalitet från Kiruna?

Även den enklaste formen av uppträdande kan kräva stora resurser om föreställningen ska sändas till en annan plats. Vem ska se resultatet, och var? Ska föreställningen redigeras före visning? Ska den bandas och sparas? Vi tillhandahåller professionell utrustning för dig som producerar liveföreställningar eller gör inspelningar, och som ställer riktigt höga krav på kvaliteten. Vill du, kan vi också hjälpa dig med slutresultatet.